Cliëntervaringen

Cliëntervaringen

Onderstaande ervaringen zijn geplaatst met toestemming van de betrokken cliënten.

 

Leo (55):

 
"Ik heb jaren lang rondgelopen met mijn probleem van moeilijk plassen. Overal waar ik kwam zocht ik eerst waar te toilet zou zijn. Heel lastig met het werk dat ik heb, want ik ben veel onderweg. Na de eerste sessie was ik eigenlijk al van mijn klachten af. Ik bleek het helemaal verkeerd te hebben aangepakt en nu wist ik wat ik wel moest doen en vooral laten. Ik heb de tweede zitting alleen maar gebruikt om mijn blijdschap over te brengen!"
 

 

Els (41):

 

 
"Als sportieve moeder van 2 kinderen en druk in mijn werk kreeg ik bij het hardlopen last van urineverlies en naar bleek beginnende verzakkingklachten. Dit ging ondanks allerlei adviezen maar niet weg. Op maat afgestemde bekkenfysiotherapie maakte hier eindelijk een eind aan en heel snel. Een kwestie van goed onderzoek, training en precisie –adviezen. Hierdoor heb ik eigenlijk mijzelf verlost van het probleem!"
 

 

Martin (66):

 

 
"Al jaren ben ik bekend met moeilijk plassen en de schuld werd steeds aan mijn vergrote prostaat gegeven. Hiervoor heb ik diverse medicijnen gebruikt. Maar nooit hielp het echt, of maar kort. Eén bezoek aan de bekkenfysiotherapeut bracht aan het licht dat niet mijn prostaat alleen mijn plasbuis in de weg zat, maar vooral mijn bekkenbodem die onvoldoende ontspande bij plassen. De behandeling was snel een succes; ik plas bijna als vanouds en ik ga met de dokter praten over die medicijnen…"
 

Peter (54):

 
"Sinds ik mijn bekkenbodemspieren goed heb leren gebruiken heb ik eindelijk weer een plezierig seksleven."
 

Henry (35):

 
"Ik kreeg pijn in mijn scrotum en liezen tijdens seks. Mijn prostaat bleek flink geïrriteerd te zijn. Met de bekkenfysio kon ik dit gelukkig zelf oplossen"
 

Monica (22):

 
"Vrijen was steeds pijnlijker geworden, penetratie was uiteindelijk niet meer mogelijk. Nu ik meer weet over de bekkenbodem en hoe ik hier zelf mee om kan gaan is het gelukkig weer goed gekomen. Het fijne van Carel-Jan is dat hij het eenvoudig kan brengen en ook nog met wat humor. Je voelt je erg snel op je gemak bij hem"
 

Linda (57):

 
"Over de bekkenbodem wist ik eigenlijk te weinig. Door de uitleg en de training van de spieren is seks weer prettig geworden. Dank je wel!"