Informatie

Vergoedingen/Tarieven

Om jou optimaal van dienst te zijn met alle aandacht, zonder hinderlijke afleiding van computerscherm en toetsenbord, werk ik zonder overdreven automatiseringseisen en heb ik daarom geen contract met enige zorgverzekeraar.

Alle tijd en expertise gaat naar jou als patiënt(e).
Mijn tarieven zijn geadviseerd door de VvAA, gebaseerd op mijn ervaring en expertise.

Mijn behandelseries zijn kort en succesvol en besparen daardoor veel geld dat anders besteed wordt of zal worden.
Je ontvangt bij de eerste zitting van 50 minuten een nota van 132,= euro en voor elke volgende zitting van 25 minuten een nota van 66,= euro. De betaling gaat met een PIN-transactie aan de balie.
Op deze nota’s staan alle noodzakelijke informatie voor jou en je zorgverzekeraar over de gegeven behandeling, zoals diagnose- en behandelcodes.

Afhankelijk van hoe je AANVULLEND verzekerd bent (en òf je verzekerd bent) zal de verzekeraar de kosten aan jou restitueren: geheel, gedeeltelijk of niets. Laat je dus om misverstanden te voorkomen goed informeren door je verzekeraar.

Ik probeer zo goed mogelijk informatie hierover te geven, maar ben dus niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden door je verzekering. Een veel gemaakte fout van de (callcenters van de) zorgverzekeraar is dat mijn fysiotherapie niet verzekerd zou zijn omdat ik geen contract met de verzekeraar heb. WIJS DE VERZEKERAAR OP MIJN VERMELDING IN VEKTIS. Vektis is een databank waarin alle gecertificeerde zorgverleners vermeld staan.
Als je verzekerd bent voor fysiotherapie, dan heb je recht op (evt. een deel van) vergoeding van behandeling door een geregistreerde fysiotherapeut. Je hebt de vrije keuze hierin.

GOEDE UITZONDERING: Bij de behandeling van URINE-INCONTINENTIE als hoofdklacht kan je maximaal 9 maal een (deel)vergoeding krijgen vanuit je BASIS VERZEKERING. Dit is een wettelijk recht en wordt eenmalig toegestaan. De vereiste behandelcode hiervoor is 10/006486, te vinden op je nota. LET OP: hiervoor is een verwijzing van huisarts of specialist nodig waarop het woord incontinentie of urineverlies is vermeld! Voor alle andere problematiek is GEEN verwijzing nodig.